• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Stylish Abalone met bruin gemêleerd kraaltje

€22,95
❤︎Deze creolen zijn heel dun en voel je nauwelijks tijdens het dragen. Hier met een abalone schelpje die je aan beide kanten kunt dragen. Voor het schelpje hangt een bruin gemêleerd kraaltje.
Kies zelf voor goud- of zilverkleurig en welke maat.
Levertijd 1-2 dagen
Voor 15:00:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Stylish Abalone met bruin gemêleerd kraaltje

♥ Daar het een natuurproduct (schelp) betreft kunnen de oorbellen qua kleur en tekening afwijken met degene die je hier ziet afgebeeld. Wij doen er alles aan om een zo identiek mogelijk paar oorbellen te maken qua kleur en tekening.

 De sieraden van AziBi worden gemaakt in Nederland door Lucrato en Trion.

 

Abalone ook wel zeeoren genoemd

Zeeoren(Haliotidae) zijn een familie van slakken (Gastropoda). De verschillende soorten kunnen vrij groot worden, tot 10 of zelfs 20 centimeter. Ze komen in alle zeeën van de wereld voor maar leven voornamelijk in warmere wateren.

Veel soorten zijn geschikt voor menselijke consumptie en worden in verschillende werelddelen als een delicatesse beschouwd. De slakken worden wereldwijd in grote hoeveelheden gevangen en sommige soorten zijn hierdoor zeldzamer geworden. De meeste soorten komen echter nog algemeen voor.

Alle soorten hebben een karakteristieke schelpvorm waardoor ze onmiddellijk van alle andere groepen van slakken kunnen worden onderscheiden.

Zeeoren worden gevonden in bijna alle delen van de wereld, maar ontbreken in koelere wateren. De verschillende soorten worden aangetroffen langs de kusten van Afrika, Australië en vele oostelijk gelegen eilandengroepen, de Middellandse Zee, Nieuw-Zeeland en de westkust van Noord-Amerika.

Specificaties
Nikkelvrij: 100%
Productie: met de hand gemaakt door AziBi
Materiaal oorbel: messing nikkelvrij
Materiaal hangers: abalone schelp, Tsjechisch glas kraaltje
Kleur: bruin/groenig/creme
Lengte hanger: schelpje is 18 mm.