• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

MáS koord kauri goud

€29,95
♥Stoere armband met 4 goldfilled (14 kt.) kralen van 5 mm. en een platte kauri schelp. Makkelijk om en af te doen d.m.v. een schuifknoop. Ideaal om met onze andere sieraden te combineren♥
Levertijd 1-2 werkdagen
Voor 15:00:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
MáS koord kauri goud

♥Gold filled betekent dat een laag van 14 karaat goud mechanisch door hitte en druk aan een basismateriaal wordt verbonden. Tot er een bepaalde dikte van het goud is bereikt. Deze dikte van het goud moet tenminste 1/20e van het totale gewicht uitmaken. Gold filled is anders dan het vergulden van metalen. Aangezien het goudpercentage daarbij veel lager ligt, en het goudlaagje er dus af zal slijten. De meeste vergulde materialen die te koop zijn, zijn goldplated. Bij goldplated materialen is het goudlaagje ongeveer 100 keer dunner dan het goudlaagje van de gold filled materialen. *Bij juist gebruik van je sieraad, zal het gouden laagje er niet afslijten en jarenlang meegaan. Wat een groot voordeel is van gold filled: het wordt over het algemeen goed verdragen door mensen die allergisch zijn en alleen goud kunnen dragen.

♥De kauri (cowrie) is een gebruiksnaam voor een groep tropische zeeslakken uit de familie Cypraeidae. Het is een roofdier dat intensief jaagt op andere soorten weekdieren en stekelhuidigen. De soort komt voor in de tropische zeeën rondom Nieuw-Guinea en de eilanden van de Stille Zuidzee.

 

Specificaties
Nikkelvrij: 100%
Productie: Handgemaakt in Nederland door Lucrato (Maatschappelijke onderneming)
Materiaal kraal: Goldfilled 14 kt./ kauri schelp
Kleur: goud en schelp crème/wit koord=zwart
Lengte: is te stellen d.m.v. schuifkoord