• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Armband abalone slangenprint grijs/groen

€15,00
Mooi armbandje met slangenprint grijs/groen kleurige kralen met een abalone schelp van 15 mm. in het midden. Je kunt kiezen of je goud-, of zilverkleurige tussenkraaltjes wilt.
Levertijd 1-2 dagen
Voor 15:00:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Armband abalone slangenprint grijs/groen

♥ Daar het een natuurproduct (schelp) betreft kan de schelp qua kleur en tekening afwijken met degene die je hier ziet afgebeeld. 

Het voordeel is dat je de schelp kunt draaien en zo heb je een andere schelp met zijn eigen print en kleur.

Abalone ook wel zeeoren genoemd

Zeeoren(Haliotidae) zijn een familie van slakken (Gastropoda). De verschillende soorten kunnen vrij groot worden, tot 10 of zelfs 20 centimeter. Ze komen in alle zeeën van de wereld voor maar leven voornamelijk in warmere wateren.

Veel soorten zijn geschikt voor menselijke consumptie en worden in verschillende werelddelen als een delicatesse beschouwd. De slakken worden wereldwijd in grote hoeveelheden gevangen en sommige soorten zijn hierdoor zeldzamer geworden. De meeste soorten komen echter nog algemeen voor.

Alle soorten hebben een karakteristieke schelpvorm waardoor ze onmiddellijk van alle andere groepen van slakken kunnen worden onderscheiden.

Zeeoren worden gevonden in bijna alle delen van de wereld, maar ontbreken in koelere wateren. De verschillende soorten worden aangetroffen langs de kusten van Afrika, Australië en vele oostelijk gelegen eilandengroepen, de Middellandse Zee, Nieuw-Zeeland en de westkust van Noord-Amerika.

Specificaties
Nikkelvrij: 100%
Productie: met de hand gemaakt door Lucrato (Maatschappelijke onderneming)
Materiaal kraal: abalone schelp en Tsjechisch glas
Kleur: grijs/groen, schelp:groen,grijs/beige
Maat: 17.8 cm. / schelp is 15 mm.